Осемнадесети „Миден и рибен фест“ – 2021 г.

Mussels.jpg

В края на туристическия сезон, през първата септемврийска седмица на 2021 година, Община Каварна дава среща на почитателите на рибни ястия, миди, морски дарове и фенове на хубавата музика.

В своите седемнадесет издания до момента, емблематичният за града „Рибен и миден фест“ е сцена за изява на бивши и настоящи кметове и кметски наместници, известни личности, специални гости на феста, които посрещат посетителите на фестивала в надпревара за най-добри кулинарни умения.

За децата има предвидена работилница, подготвена от клубовете по „Керамика“, „Изобразително изкуство“ и „Приложно изкуство“ към Общински Детски Комплекс – ОДК.

Вечерите на фестивала са с интересни концертни прояви, музикални и сценични изпълнения на любими групи и ансамбли и срещи с творци.

В тазгодишното издание на фестивала, за доброто настроение на жителите и гостите на града, ще се погрижат групите „ People of Maha”  и „Остава“, които ще изнесат концерт на 5 септември от 20:00 часа на площад „Защитата на Каварна“.

Концертната програма ще продължи на 6 септември с концерт на „Jenny Jo“ и  група „Фабричен дефект“ (Обратен ефект) от 20:00 часа, също на площада.